Справа Міноборони: у центрі Києва проводять слідчі дії, нардепів просять не заважати

Справа Міноборони: у центрі Києва проводять слідчі дії, нардепів просять не заважати

Укрінформ
Поліція Києва проводить у Музейному провулку планові слідчі дії з метою встановлення та виявлення місця перебування викраденого військового майна, однак окремі народні депутати та активісти перешкоджають цьому.

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України. 

"За фактом крадіжки військового майна в рамках кримінального провадження поліція Києва проводить планові слідчі дії з метою встановлення та виявлення місця перебування викраденого майна. Зараз слідчі дії тривають за однією з адрес у Музейному провулку столиці. Там низка народних депутатів разом з частиною активістів перешкоджають проведенню цих слідчих дій. Вказані особи поводяться зухвало та чинять фізичний опір працівникам поліції", - йдеться у повідомленні.

Поліція попереджає про неприпустимість таких дій та нагадує, що, прагнучи бути громадянином європейської держави, кожна людина, незважаючи на статус і посаду, має поважати закон і верховенство права.

Читайте також: Справа Міноборони: у САП пояснили, у чому підозрюють заступника Полторака

Механізм оскарження правомірності дій працівників поліції передбачений законом, а використання політично підігрітих учасників масових акцій – є неприпустимим, наголошують у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-