Геращенко розповів про “чорні списки

Геращенко розповів про “чорні списки" футбольних уболівальників

Укрінформ
Федерація футболу України зараз переходить на продаж іменних квитків, незабаром також з'являться "чорні списки" футбольних вболівальників. 

Про це в ефірі "112 Україна" заявив екс-радник глави МВС Арсена Авакова, нардеп Антон Геращенко.

"Зараз ФФУ переходить на продаж іменних квитків. Будуть і “чорні списки" тих людей, які приходять на футбол не дивитися і насолоджуватися футболом, а битися. Такі люди просто не будуть потрапляти на стадіони. Іншого покарання, кращого, для них не придумати. Вони просто будуть позбавлені можливості спостерігати за грою своєї команди. Або дотримуйтесь правил пристойності і вимог, які є у ФФУ, міжнародних футбольних правил, або ви не будете потрапляти на стадіон", - сказав нардеп.

Геращенко зазначив, що метод уже був використаний щодо іноземних уболівальників, в матчах із Туреччиною та Хорватією, коли були заздалегідь отримані списки турецьких та хорватських ультрас, які потенційно небезпечні.

Читайте також: Коноплянка: Не бачу жодної проблеми, коли вхід на стадіон за паспортами

"Вони просто не були б допущені в Україну. Для чого? Кінцевий підсумок для нас – це безпека на стадіонах. Ми не можемо собі дозволити, щоб Україна була в числі тих країн, в яких займаються беззаконням на стадіонах", - додав він.

Нагадаємо, ультрас футбольного клубу "Дніпро" побили народного депутата Юрія Березу, що є також президентом СК "Дніпро-1", під час дербі в рамках першості другої ліги. Фанати "Дніпра" влаштували тоді бійку на трибунах, напавши на вболівальників іншого дніпровського клубу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-