Порошенко заявив, що українська команда у

Порошенко заявив, що українська команда у "Іграх нескорених" вже є переможцем

Укрінформ
Ви уже переможці, так само переможе й Україна у боротьбі за незалежність.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у facebook, вітаючи українську збірну, яка візьме участь в Іnvictus Games у Торонто.

"Я дуже гордий бути сьогодні у Торонто для пошанування української команди Invictus Games: Team Ukraine, яка вперше братиме участь в "Іграх нескорених"! Ми вшановуємо цих надзвичайних атлетів, які довели, що вони "капітани своєї долі, капітани своїх душ". Вони боролися за свою землю та свободу. Вони перемогли біль, і довели, що дух завжди перемагає. Вони надихають всіх українців. Вони - уже переможці. Дивлячись на них, я переконаний, що Україна так само переможе у своїй боротьбі за незалежність", - сказав Порошенко.

Читайте також: Україна подасть заявку на проведення Invictus Games – Президент

Як повідомляв Укрінформ, у Торонто в суботу, 23 вересня, офіційно відкриють треті «Ігри Нескорених», у яких вперше братиме участь збірна України.

Invictus Games ("Ігри Нескорених") - це міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку.

До основного складу української збірної входять 15 спортсменів, усі з яких проходили службу під час антитерористичної операції. Це люди віком від 22 до 50 років з різних куточків України. Багато хто з них є кандидатом у майстри або майстром з різних видів спорту, деякі брали участь в марафонах, півмарафонах, змаганнях з тріатлону IRONMAN або в марафоні морської піхоти США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-