Держзрада Януковича: адвокат образився на суддів і викликає поліцію

Держзрада Януковича: адвокат образився на суддів і викликає поліцію

Укрінформ
Оболонський районний суд Києва оголосив перерву на 30 хвилин, щоб новий держаний адвокат екс-президента Віктора Януковича Максим Герасько викликав поліцію.

Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Влалислав Дев'ятко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, Герасько після того, як суд відмовив йому у задоволенні клопотання про відвід секретарю суду, заявив ряд клопотань, які суд також не задовольнив.

Після цього Герасько заявив, що, на його думку, через порушення права на захист, яке полягає, зокрема, у тому, що йому не надали запис виступу колишнього постпреда України при ООН Юрія Сергєєва, зроблений через програму "Камертон", а також не надали достатньо часу для ознайомлення з матеріалами справи, вчиняється "кримінальне правопорушення", і звернувся до суду проханням про перерву, щоб викликати поліцію.

Читайте також: Держзрада Януковича: адвокатам відмовили у відводі секретаря суду

Суд задовольнив це клопотання і оголосив перерву на 30 хвилин.

Як повідомляв Укрінформ, Гераська призначили державним адвокатом Януковича 21 серпня.

Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

фото: novynarnia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-