Убивство Вороненкова: Сарган спростовує заяви росЗМІ

Убивство Вороненкова: Сарган спростовує заяви росЗМІ

Укрінформ
Органи прокуратури України не повідомляли російській стороні відомості про результати розслідування вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган у Facebook.

"Поширена у російських ЗМІ інформація про те, що органи прокуратури України повідомили російській стороні відомості про результати розслідування вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, не відповідає дійсності", - підкреслила вона.

На даний час слідство у даному кримінальному провадженні, яке проводить прокуратура Києва, перебуває на завершальній стадії. Найближчим часом буде оголошено про його результати, додала Сарган.

Раніше російське видання Росбалт повідомило, що Генпрокуратура України у відповіді на запит російських правоохоронців назвала "злодія в законі" Володимира Тюріна та одного з власників кримського банку організаторами вбивства екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова.

Зазначається, що Тюрін є колишнім цивільним чоловіком вдови Вороненкова Марії Максакової. У них є двоє спільних дітей.

У свою чергу вдова Вороненкова Марія Максакова в коментарі російському агентству РБК  заявила, що Генпрокуратура не надавала ніяких відомостей російській стороні.

Нещодавно генпрокурор Юрій Луценко заявив, що замовник вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова знаходиться на території Росії.

Читайте також: Убивство Вороненкова фактично розкрили - ГПУ

Екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва на вул. Пушкінській. Охоронець екс-депутата поранив нападника, однак сам отримав поранення.

Кілером, який помер у лікарні від отриманих поранень, виявився громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Він народився в Севастополі, і як стверджують правоохоронці, був завербований російськими спецслужбами, які  нібито дали завдання влитися в одне з підрозділів ЗСУ або Національної гвардії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-