Порошенко привітає учасників Ігор Нескорених у Торонто

Порошенко привітає учасників Ігор Нескорених у Торонто

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко візьме участь у гала-вечері, присвяченій українським учасникам Ігор Нескорених у Торонто.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили організатори заходу.

Гала-вечеря відбудеться у престижному банкетному залі Торонто напередодні початку Ігор 22 вересня. Усі отримані кошти будуть використані на допомогу українським воїнам та ветеранам.

Нагадаємо: до основного складу української збірної входять 15 спортсменів. Перший і другий етапи навчально-тренувальних зборів збірної України «Ігор нескорених пройшли у травні-липні. У серпні-вересні відбувся фінал навчально-тренувального етапу, і 23-30 вересня збірна України візьме участь в «Invictus Games» у Торонто. В Канаді українські Нескорені будуть змагатися з командами з 17 країн світу у шести спортивних напрямках - атлетика, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, плавання, стрільба з лука, велоспорт на шосе.

Читайте також: Порошенко підніме Державний Прапор на Софійській площі

Invictus Games – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку, засновані британським принцом Гаррі.

Перші Ігри відбулися 2014 року в Лондоні. У 2016 році Ігри Нескорених пройшли в Орландо (США), а у 2017 року військові спортсмени зустрінуться в Торонто. Турнір пройде з 24 по 30 вересня, участь в ньому візьмуть понад 550 поранених бійців з 17 країн, що змагатимуться у 12 адаптивних спортивних дисциплінах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-