Геращенко розповів подробиці ДТП, у якій загинули політологи

Геращенко розповів подробиці ДТП, у якій загинули політологи

Укрінформ
Загиблі у ДТП на Рівненщині політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур і громадський активіст, спеціаліст з децентралізації Сергій Попов поверталися з Варшави, де брали участь у міжнародній конференції щодо гібридної війні.

Про це повідомив народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко у Facebook.

"Всі разом вони поверталися з Варшави, де були на міжнародній конференції щодо гібридної війні. За кермом всю ніч був Володимир Карагяур. Виходячи з попередніх даних слідства, він або задрімав, або не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з лісовозом. Спроба водія лісовоза ухилитися від зіткнення була неуспішною", - написав Геращенко.

Він нагадав, що поліція розпочала кримінальне провадження за фактом цієї ДТП, і додав, що "будуть проведені всі необхідні слідчі дії, щоб точно знати, що сталося в ту фатальну хвилину".

Читайте також: На Рівненщині легковик влетів у вантажівку: четверо загиблих

Окремо депутат повідомив, що до Рівного виїхав друг загиблих Віталій Кулик, щоб пришвидшити процедуру передачі тіл загиблих їх рідним, після проведення всіх необхідних експертиз.

Як повідомляв Укрінформ, на трасі "Ковель-Варшава" біля села Масевичі Рокитнівського району близько 7 години ранку у середу автомобіль Opel Omega, виїхавши на зустрічну смугу, врізався в лісовоз DAF. Водій і троє пасажирів загинули на місці, ще один помер у реанімації.

Зараз рух на трасі у напрямку села Масевичі перекрито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-