Суд відмовився знімати арешт з майна Розенблата

Суд відмовився знімати арешт з майна Розенблата

Укрінформ
Апеляційний суд Києва залишив без задоволення апеляційну скаргу захисту народного депутата Борислава Розенблата на ухвалу суду про накладення арешту на частину його майна.

Відповідне рішення у вівторок оголосив суддя Іван Рибак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Апеляційну скаргу залишити без задоволення", - сказав Рибак.

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Валентин Мусіяка у коментарі журналістам після засідання зазначив, що прокуратура задоволена цим рішенням суду.

22 серпня засідання щодо розгляду цієї скарги перенесли через те, що до Апеляційного суду Києва не встигли надійти матеріали справи із Солом'янського райсуду.

Як повідомлялося, раніше суд арештував частину майна Розенблата, якого підозрюють в отриманні хабарів від представника іноземної кампанії за сприяння у видобутку бурштину.

11 липня Верховна Рада підтримала подання про зняття депутатської недоторканності з Розенблата, відхиливши клопотання про надання дозволу на його арешт.

Читайте також: Запобіжний захід Розенблату продовжили до 17 жовтня

18 липня Солом'янський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави у 7 мільйонів гривень. Суд також зобов'язав депутата носити електронний браслет із забороною виїжджати із Києва і Житомира без дозволу слідчого. Крім того, його зобов'язали здати закордонний паспорт.

18 серпня Солом'янський райсуд продовжив запобіжний захід Розенблату ще на два місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-