Порошенко привітав учнів, студентів та викладачів з Днем знань

Порошенко привітав учнів, студентів та викладачів з Днем знань

Укрінформ
Освіта є рушійною силою для виведення України на значно вищий щабель розвитку, і влада робить усе можливе, аби попри російську агресію забезпечити кожному українцеві доступ до якісної освіти.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко у вітанні з нагоди початку нового навчального року та Дня знань, розміщеному на його офіційній інтернет-сторінці

"Держава робить усе можливе, аби попри російську військову агресію забезпечити кожному українцю доступ до якісної освіти, а також підтримати наших педагогів у їх прагненні до самовдосконалення. Реформа освіти є пріоритетом, адже саме ця сфера є рушійною силою для виведення нашої держави на новий, значно вищий щабель розвитку", - заявив глава держави.

Окремо Президент привітав першокласників і першокурсників, які тільки починають торувати шлях до професійних вершин: "Нехай прагнення до інтелектуального збагачення стане надійним дороговказом та повсякчас осяює ваш життєвий обрій".

Він також подчкував усім працівникам освіти за невтомну копітку працю, відданість обраній справі та педагогічну майстерність у вихованні нових поколінь, що є запорукою утвердження обраного Україною європейського майбутнього.

Читайте також: До 1 вересня у Києві відкрилися три нові школи

Президент побажав усім міцного здоров’я, мирного неба, щедрої долі та невичерпної жаги до знань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-