Медіа показали, хто був за кермом авто Димінського перед смертельною ДТП

Медіа показали, хто був за кермом авто Димінського перед смертельною ДТП

Фото, відео
Укрінформ
Львівські медіа отримали відео з міських камер спостереження, де чітко простежується, що за кермом автомобіля Мercedes, який скоїв смертельну ДТП, перебував чоловік у білій сорочці із коротким рукавом. 

Саме такий вигляд мав Петро Димінський, котрого очевидці зняли на відео на місці аварії. Про це повідомила інформаційна агенція ZAXID.NET, яка отримала від ЛКП "Муніципальна дружина" запис камер відеоспостереження перед ДТП.

"На відео з міських камер відеоспостереження автомобілем  Mercedes S 65 AMG, який скоїв смертельну ДТП у селі Ямельня 18 серпня, керує чоловік у білій сорочці з коротким рукавом. У такій же сорочці очевидці зняли на відео Петра Димінського на місці аварії. Кортеж Петра Димінського виїхав від Львівської ОДА, де розташований офіс ФК "Карпати", о 14.29. За кермом автомобіля із державним номерним знаком АС0277ВР видно чоловіка у білій сорочці на короткий рукав",- зазначається в інформації.

О 14.32 автомобіль Mercedes та позашляховик супроводу Lexus проїхали площею Торговою, поблизу ринку "Добробут". Камери знову зафіксували за кермом Mercedes того ж чоловіка у білій сорочці. В обох випадках Lexus охорони їде позаду Mercedes.

Через 23 кілометри і майже 40 хвилин, о 15.10, Mercedes із кортежу Димінського потрапив у ДТП, в якій загинула 31-річна мешканка села Ямельня Наталія Тріла.

Провину за ДТП взяв на себе 43-річний охоронець Димінського. Галицький районний суд Львова 19 серпня обрав для нього запобіжний захід – двомісячне перебування під вартою без права внесення застави.

22 серпня слідчі знайшли неспростовні докази того, що за кермом автомобіля Mercedes, який потрапив у ДТП, була не згадана особа. Того ж дня Димінський, який мав статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви.

Читайте також: Смертельна ДТП: слідство поки не з'ясувало, чи був Димінський за кермом

Смертельна ДТП у Львові

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-