Смертельна ДТП: слідство поки не з'ясувало, чи був Димінський за кермом

Смертельна ДТП: слідство поки не з'ясувало, чи був Димінський за кермом

Укрінформ
Бізнесмен і власник ФК "Карпати" Петро Димінський поки що залишається свідком у справі про смертельну ДТП за участю його кортежу.

Про це генпрокурор Юрій Луценко заявив журналістам під час робочого візиту до Запорізької області, передає прес-служба ГПУ.

За словами генпрокурора, ще не встановлено, хто був за кермом кермом Mercedes, що скоїв ДТП. Водночас точно відомо, що за кермом був не охоронець, який взяв провину на себе.

"Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що він був водієм, за кермом в цей момент не була. Він спеціально приїхав зі Львова і сів за кермо", - сказав Луценко.

Разом із тим, генпрокурор зазначив, що наразі стверджувати, що за кермом був  Димінський, не можна. Для цього треба провести ряд слідчих дій. Луценко також висловив жаль, що Димінський не йде назустріч слідству.

Читайте також: Справу про смертельну ДТП за участю кортежу Димінського передали до Києва

Як повідомляв Укрінформ, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району.

Охоронець бізнесмена заявив, що винуватцем ДТП є він. Галицький районний суд Львова заарештував охоронця Димінського.

Водночас брат загиблої в ДТП дівчини стверджує, що саме Димінський був за кермом Mercedes в момент аварії.

Сам Димінський не прибув на допит у поліцію на 10 ранку середи, 23 серпня, у справі про смертельну ДТП на Львівщині. Напередодні бізнесмен вилетів з України в Швейцарію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-