Українців в Іспанії просять мати оригінали документів – можливі перевірки

Українців в Іспанії просять мати оригінали документів – можливі перевірки

Укрінформ
У зв'язку з загостренням безпекової ситуації в Каталонії найближчим часом в Іспанії може бути введено найвищий рівень терористичної загрози, тому українським туристам слід неухильно дотримуватися правил перебування іноземців в Іспанії та мати при собі оригінали паспортних документів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби  Міністерства закордонних справ України у зв’язку з терористичними актами у містах Барселона та Камбрільс (Іспанія), яке є у розпорядженні Укрінформу.

 "Рекомендуємо громадянам України, які планують подорож до Іспанії, передусім до Барселони та Таррагони, та тим, які вже перебувають у цій країні, ... неухильно дотримуватися правил перебування іноземців в Іспанії та мати при собі оригінали паспортних документів. На території Іспанії найближчим часом може бути введено 5 (найвищий) рівень терористичної загрози, що передбачатиме незаплановані перевірки документів, огляд особистих речей і транспортних засобів як громадян Іспанії, так і іноземців", - зазначається у повідомленні.

 У МЗС також порадили нашим співвітчизникам дотримуватися заходів безпеки, уникати місць масових скупчень людей та відвідування туристичних місць.

Читайте також: Франція посилює контроль на кордоні через напади у Барселоні

У випадку надзвичайної ситуації, загрози життю та здоров’ю, громадянам України слід невідкладно повідомляти про це на «гарячу лінію» Генерального консульства України в Барселоні за номером телефону: +34-629-38-2936, адреса електронної пошти: gc_esb@mfa.gov.ua, Посольства України в Королівстві Іспанія за номером телефону: +34-620-641-324, адреса електронної пошти: emb_es@mfa.gov.ua, за номерами телефонів «гарячої лінії» поліції Барселони +34932142124, +34900400012, або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України за номером телефону: +38-044-238-16-57, адреса електронної пошти: cons_or@mfa.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-