У НАБУ кажуть, що залишилось лише 50 вакантних посад

У НАБУ кажуть, що залишилось лише 50 вакантних посад

Укрінформ
Команда Національного антикорупційного бюро сформована уже на 90 відсотків, залишилось 50 вакантних посад.

Про це повідомила у п'ятницю прес-служба НАБУ у Facebook.

"Інституційне становлення Національного антикорупційного бюро України завершилося з початком роботи Харківського та Одеського територіальних управлінь. Наразі команда Бюро сформована на 90 відсотків. Вакантними залишаються лише 50 посад із 700 можливих", - йдеться у повідомленні.

Наразі, за інформацією НАБУ, триває процес призначення на посади детективів, які стали переможцями третьої хвилі відкритого конкурсу. З їх числа формуються «регіональні відділи», які спеціалізуються на викритті корупційних злочинів у областях, що охоплені юрисдикцією територіальних управлінь НАБУ.

На цей час оперативну та слідчу роботу в Бюро виконують 168 детективів, а також 36 аналітиків.

У НАБУ розповіли, що за час існування Бюро учасниками відкритого конкурсного відбору на посади стали понад 22 тисячі громадян. На кожне вакантне місце претендували від 35 до 40 осіб.

Читайте також: Закон дозволяє НАБУ розслідувати злочини екс-президентів - Ситник

Відповідно до Закону «Про Національне антикорупційне бюро України» гранична чисельність співробітників НАБУ становить 700 осіб. Для забезпечення виконання завдань Національного бюро створено три територіальні управління: Львівське (юрисдикція поширюється на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області), Одеське (юрисдикція поширюється на  Одеську, Херсонську, Миколаївську та Кіровоградську області) та Харківське (юрисдикція поширюється на Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Запорізьку області та територію проведення антитерористичної операції: Луганську та Донецьку області).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-