Держзрада Януковича: суд призначив новий графік засідань

Держзрада Януковича: суд призначив новий графік засідань

Укрінформ
Оболонський районний суд Києва визначив новий графік засідань у справі за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Про це у четвер заявив головуючий суддя Владислав Дев'ятко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прошу записати дати наступних судових засідань у цій справі. 6 вересня на 10:00, 7 вересня на 10:00, 14 вересня на 10:00, 21 вересня на 10:00, 27 вересня на 10:00, 28 вересня на 10:00, 5 жовтня на 10:00, 11, 12 жовтня на 10:00 і 15, 19, 25 та 26 жовтня на 10:00" - сказав Дев'ятко.

Читайте також: Прокурор вважає, що нового безкоштовного адвоката Януковичу дадуть сьогодні-завтра

Також головуючий суддя зазначив, що для Януковича суд розмістить оголошення в газеті "Урядовий кур'єр", де повторно буде зазначено, що екс-президент має право бути присутнім в судовому засіданні, в тому числі шляхом відеоконференцзв'язку. 

Суддя додав, що аналогічне оголошення буде опубліковано на сайті Оболонського райсуду Києва, а також направлено на офіційні адреси проживання Януковича, в тому числі за адресою в РФ.

Як повідомлялося, 7 липня Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Києві призначив державного адвоката Віталія Мешечека для захисту Януковича, оскільки той заявив, що відкликає своїх адвокатів із судового процесу щодо нього. 

Водночас сьогодні, 17 серпня, Мешечек заявив самовідвід. Адвокат мотивував відмову складністю кримінального провадження і відсутністю у нього можливості якісно виконувати свої обов’язки. 

Суд задовольнив відмову Мешечка від захисту Януковича у справі про державну зраду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-