Укрзалізниця віддає кошти пасажирам за поїздку стоячи в Інтерсіті

Укрзалізниця віддає кошти пасажирам за поїздку стоячи в Інтерсіті

Укрінформ
Укрзалізниця вже відшкодувала кошти за проїзд пасажирам, що були змушені їхати стоячи у поїзді інтерсіті+ №764 Одеса - Дарниця через відсутність кількох вагонів, на суму понад 9 тис. грн

Про це повідомила ПАТ "Українська залізниця".

"Пасажирам поїзда інтерсіті+ №764 Одеса - Дарниця, які 13 серпня здійснили поїздку без надання їм місця для сидіння через вимушену заміну рухомого складу, ПАТ «Укрзалізниця» повернуло кошти на загальну суму 9,2 тис. грн. Загалом кошти вже отримали 44 пасажири цього поїзда у залізничних касах Одеси, Жмеринки, Києва та Вінниці. І цей процес триває", - йдеться у повідомленні компанії.

ПАТ «Укрзалізниця» звертається до пасажирів, яким 13 серпня під час подорожі у поїзді №764 Одеса - Дарниця не було надано місця, з проханням звернутися до кас повернення на вокзалах (на вокзалах, де відсутні окремі каси повернення, - до будь-якої квиткової каси) для отримання відшкодування.

Читайте також: Укрзалізниця: 62% пасажирських вагонів - без кондиціонерів

Як повідомляв Укрінформ, у недiлю 13 серпня за маршрутом Одеса - Дарниця замість поїзда «Тарпан» №764 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу у дев'ятивагонній комплектації (607 місць) через його технічну несправність у рейс вирушив поїзд цього ж виробника на 408 місць. За інформацією залізничників, усім пасажирам, які відмовились від поїздки, були повернуті кошти. Тим пасажирам, які поїхали у поїзді, але без місця, була обіцяна компенсація різниці вартості проїзду через незабезпечення комфортних умов подорожі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-