Як оселедці в бочці: через помилку на залізниці пасажири Інтерсіті їхали стоячи

Як оселедці в бочці: через помилку на залізниці пасажири Інтерсіті їхали стоячи

Укрінформ
Пасажири потяга "Інтерсіті" маршруту Одеса-Київ були змушені їхати без місць, тобто стоячи, через відсутність кількох вагонів. Укрзалізниця попросила вибачення у пасажирів і пообіцяла компенсувати різницю вартості проїзду, але відповідальність покладає на завод-виробник.

Про це інформує сайт Укрзалізниці.

"У недiлю 13 серпня за маршрутом Одеса - Дарниця замість поїзда «Тарпан» №764 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу у дев’ятивагонній комплектації (607 місць) через його технічну несправність у рейс вирушив поїзд цього ж виробника на 408 місць. Цей поїзд на локомотивній тязі у п’ятивагонній комплектації. ПАТ «Укрзалізниця» та філія "Українська залізнична швидкісна компанія" (УЗШК) просять вибачення у пасажирів за незручності та непередбачувані обставини", - сказано в повідомленні УЗ.

Читайте також: Укрзалізниця: 62% пасажирських вагонів - без кондиціонерів

За інформацією залізничників, усім пасажирам, які відмовились від поїздки, були повернуті кошти. Тим пасажирам, які поїхали у поїзді, але без місця, буде компенсовано різницю вартості проїзду через незабезпечення комфортних умов подорожі. 

Технічну несправність поїзда наразі усуває завод-виробник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-