Цьогоріч кількість скарг на рейдерів знизилась в десятки разів - Петренко

Цьогоріч кількість скарг на рейдерів знизилась в десятки разів - Петренко

Укрінформ
Після того, як антирейдерський закон вступив в силу, кількість скарг на протиправні дії державних реєстраторів та нотаріусів у сфері реєстрації прав власності на нерухомість і бізнес до Мін'юсту знизилась у десятки разів.

Про це розповів міністр юстиції України Павло Петренко під час зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У цьому році, я можу констатувати по статистиці, фактично в десятки разів зменшилась кількість скарг, які мають ознаки рейдерства", - пояснив Петренко.

Він додав, що за декілька минулих років у Міністерстві юстиції України зареєстрували в середньому три тисячі скарг на протиправні дії реєстраторів та нотаріусів у сфері реєстрації прав власності на нерухомість і бізнес.

Читайте також: Петренко каже, що "біометричний режим" із Росією кращий за візи

За словами Петренка, після того як почав діяти антирейдерський закон, з кінця минулого року, Мін'юст зареєстрував кілька десятків скарг.

Нагадаємо, у листопаді 2016 року вступив в силу Закон України від 6 жовтня 2016 року "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав власності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-