Голова НАБУ задоволений

Голова НАБУ задоволений "агентом Катериною", хто буде наступним "об'єктом" - не каже

Укрінформ
Директор НАБУ Артем Ситник задоволений, як "агент Катерина" виконала завдання зі збирання доказів на нардепів Борислава Розенблата і Максима Полякова, і зараз у неї в житті "все добре".

Про це він сказав у четвер на прес-конференції в Укрінформі, відповідаючи на запитання журналістів про подальшу долю цього агента.

"Все добре з цим працівником. У неї є певне коло службових обов'язків. Людина, на мою думку, справилася на відмінно з цією роботою", - сказав Ситник.

Що стосується подальших можливих завдань цієї жінки, то директор НАБУ заявив, що не може розповідати про це широкому загалу, оскільки така інформація є конфіденційною.

Читайте також: Розенблат розказав, як "агент Катерина" втиралася в довіру

Як повідомляв Укрінформ, детективи НАБУ 19 червня затримали 7 осіб, причетних до вимагання та одержання неправомірної вигоди за сприяння іноземній компанії в здійсненні видобутку бурштину в Україні. За версією слідства, злочин вчинено за участю народних депутатів Максима Полякова та Борислава Розенблата. Операція відбувалась у співпраці з Федеральним бюро розслідувань США за участю спецагента НАБУ під псевдонімом "Катерина".

18 липня Солом'янський суд призначив депутату Розенблату заставу в 7 млн грн і зобов'язав його носити електронний браслет із забороною виїжджати з Києва і Житомира без дозволу слідчого. Крім того, депутата зобов'язали здати закордонний паспорт.

21 липня Солом’янський районний суд Києва визначив підозрюваному Полякову запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 304 тисячі гривень з обов'язком носіння електронного засобу контролю. Народний депутат заставу вніс, однак виконувати рішення в частині носіння електронного браслету публічно відмовився. 

8 серпня Розенблат розповів про спілкування з "агентом Катериною".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-