Слободян про скандал з грошима для

Слободян про скандал з грошима для "Стіни": розкрадання ще не доведено

Укрінформ
Прикордонне відомство є прозорою та відкритою структурою, яка співпрацює зі слідством в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету, виділених на проект "Стіна".

Про це у коментарі Укрінформу сказав помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"Прикордонне відомство - прозора та відкрита структура, яка співпрацює зі слідством в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету України, виділених для інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону", - сказав Слободян.

За його словами, якщо провина військовослужбовців ДПСУ буде доведена, вони відповідатимуть за законами України.

Слободян додав, що наразі факт розкрадання коштів ще не доведено. Мова йде лише про підозру і про нецільове використання коштів, а не про факт розкрадання.

Читайте також: Скандал навколо "Стіни": САП сьогодні оголосить підозри

Як повідомлялося, 8 серпня в НАБУ заявили про затримання шістьох осіб, причетних до розкрадання коштів проекту "Стіна". Серед них є службові особи Державної прикордонної служба.

Планується, що САП у середу оголосить підозри фігурантам справи про розкрадання коштів проекту "Стіна" і клопотатиме у суді про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

За даними САП, висновки проектно-містобудівної експертизи засвідчують, що державі завдано збитків у розмірі 16 млн 688 тис. грн при будівництві "Стіни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-