НАЗК перевірить декларації ще трьох прокурорів та колишнього митника

НАЗК перевірить декларації ще трьох прокурорів та колишнього митника

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції розглянуло наявність підстав для проведення повної перевірки ще 23 електронних декларацій посадовців за 2015-2016 роки і ухвалило рішення розпочати її стосовно 4 осіб.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"На своєму черговому засіданні НАЗК прийняло рішення про відмову у проведенні повної перевірки 19 е-декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015-2016 роки за зверненнями фізичних осіб, громадських організацій та правоохоронних органів. Щодо 4-х осіб за результатами розгляду інформації у зверненнях - вирішили перевірку розпочати", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК не знайшло порушень у декларації Гройсмана

У НАЗК поінформували, що суб’єктами декларування, щодо яких розпочнуть перевірку, є прокурор Полтавської області Микола Кармазін (за 2015 та 2016 роки), перший заступник прокурора Запорізької області Василь Карман (за 2015 та 2016 роки), прокурор першого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення Управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури м. Києва Ірина Коцюбко (за 2016 рік) та колишній перший заступник начальника міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України Олександр Моргун (за 2016 рік).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-