Турчинов: Сили спецоперацій стали взірцем для всієї армії

Турчинов: Сили спецоперацій стали взірцем для всієї армії

Укрінформ
Сили спеціальних операцій стали взірцем для всіх Збройних сил України, а також прикладом мужності, відваги та професіоналізму.

Про це у своєму вітанні до Дня Сил спецоперацій ЗСУ зазначив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, інформує прес-служба відомства. 

«Створення підрозділів Сил спеціальних операцій було одним із важливих кроків реформування Збройних Сил України за стандартами НАТО. Їх призначення - вирішувати найскладніші задачі в найнебезпечніших бойових умовах, зокрема, і в тилу ворога», - зазначив Турчинов.

Він висловив переконання у тому, що солдати і офіцери Сил спецоперацій готові гідно виконати поставлені перед ними завдання, тому що до цих Сил відбиралися найкращі солдати і офіцери, які мають за плечима значний бойовий досвід, і багато з яких за мужність і героїзм отримали заслужені державні нагороди.

Читайте також: Порошенко вважає Сили спецоперацій гордістю ЗСУ

«Сили спеціальних операцій стали взірцем для всіх Збройних Сил України, прикладом мужності, відваги та професіоналізму. Ви - потужна сила нашої армії, гордість нашої країни, гідні продовжувачі славетних традицій українського війська! Нехай Господь благословить вас і ваші родини!» - додав секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Україні відзначається День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Свято встановлено для сприяння подальшому розвитку національних військових традицій, військово-патріотичного виховання молоді та її готовності до захисту Батьківщини, відповідно до указу Президента від 26 липня 2016 року.

Сили спеціальних операцій - окремий вид Збройних сил, який складається із добре навчених та мотивованих військових, здатних вести підривну діяльність в тилу ворога, організовувати партизанську боротьбу на окупованих територіях, звільняти або захоплювати важливих заручників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-