"Миротворець" запустить проект, який розпізнаватиме обличчя бойовиків

Укрінформ
Команда проекту "Миротворець" в перших числах вересня запустить проект з розпізнавання осіб бойовиків, терористів і сепаратистів під назвою Separator.

Про це у Facebook написав народний депутат України Антон Геращенко. 

"У перших числах вересня команда проекту "Миротворець" запустить унікальний проект, який не має на сьогоднішній день у світі аналогів, з розпізнавання осіб бойовиків, терористів і сепаратистів. Всіх тих, хто на заклик з Москви, підняв руку на Україну. Цей проект отримав назву "Separator", - написав Геращенко.

За його словами, даний проект базується на американському програмному забезпеченні, що дозволяє за лічені секунди звірити фото людини з сотнями тисяч фотографій з бази даних проекту "Миротворець".

Читайте також: Російський начальник розвідки торгував наркотиками у "ЛНР"

Геращенко уточнив, що унікальність проекту полягає в тому, що це буде відкритий для всіх проект. Кожен охочий, де б він не знаходився, зможе перевірити людину по фотографії з мережі, по фото з камери смартфону, миттєво звіривши його з базою фотографій терористів, сепаратистів, бойовиків та їх посібників. Перевірка займатиме всього кілька секунд.

"За підсумком перевірки Ви точно знатимете, хто перед Вами - законослухняна людина, чи той, хто в 2014-2015 році кричав на мітингах - "Путін-введи війська" і "Крим-наш". А далі Ви самі для себе прийміть рішення, що робити - телефонувати в СБУ чи поліцію, відмовитися від ділової співпраці з цією людиною чи спробувати переконати її в тому, що вона стала жертвою антиукраїнської пропаганди", - резюмував народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-