Творці коміксів

Творці коміксів "Хранителі країни" розповіли про українських супергероїв

Укрінформ
Супергерої в українських коміксах "Хранителі країни" відрізняються тим, що вони в першу чергу "працюють головою", і лише потім використовують свої суперздібності, якими наділений кожен персонаж.

Про це у вівторок на презентації проекту в Укрінформі розповів автор текстів у коміксах Ігор Роговий.

"У коміксах супергерої представляють Київ, Дніпро, Донецьк і, звичайно, Крим... Відмінність наших супергероїв в тому, що вони у своїй діяльності працюють головою, а потім вже своїми м'язами, зброєю, суперздібностями, якими наділений кожен з них", - сказав Роговий.

Він підкреслив, що герої графічних новел - люди, які живуть поруч і захищають країну від ворога.

Читайте також: В Укрінформі презентували комікси про хранителів історії Криму і звільнення його від темних сил

"Більшість коміксів будуються на протистоянні добра і зла, наша графічна новела - не виключення з тією лише різницею, що вона розповідає про героїв нашої сучасної України, про супергероїв, які живуть поряд з нами, яких ми бачимо і з якими ми знайомі. Які захищають нашу Батьківщину в АТО", - зазначив Роговий.

За його словами, в четвертому випуску коміксів "дія відбувається в окупованому Криму, де відбувається боротьба за артефакти". При цьому головним артефактом України автор називає мирне небо над головою.

"Україна в нашому проекті представляється як один з головних центрів світової геополітики і Україна важлива для збереження балансу і світу... Наші герої стоять на варті мирного неба і їх завдання - не допустити потрапляння артефактів до рук ворожої Україні держави", - зазначив Роговий.

Як розповів дизайнер і продюсер проекту Леонід Краснопольский створення коміксів дозволило морально і матеріально підтримати бойовий дух українських супергероїв.

"Супергерої віддають за нас свої життя, а кожен комікс дає можливість відправляти на лінію фронту посилки, дає можливість купити те, що не купить Міністерство оборони. Комікси - це матеріалізація того, що ми можемо хоч якось допомогти хлопцям і підтримати їх дух", - сказав Краснопольский.

Нагадаємо, у вівторок в Укрінформі було презентовано перший випуск нового, другого сезону коміксів про супергероїв України "Хранителі країни". Він присвячений боротьбі за кримські артефакти і звільненню півострова від "темних сил".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-