МОН дає два дні на паперові заяви - через збої у е-кабінетах

МОН дає два дні на паперові заяви - через збої у е-кабінетах

Укрінформ
25 та 26 липня усі вступники, які не змогли подати електроні заяви, можуть подавати паперові заяви до вишів – незалежно від наявності зареєстрованого особистого електронного кабінету.

Таке рішення було ухвалено під час наради міністра освіти і науки Лілії Гриневич з представниками приймальних комісій ВНЗ, повідомляє прес-служба МОН.

"Щоб забезпечити участь усіх вступників у конкурсному відборі, ми надаємо можливість їм упродовж двох останніх днів подавати заяви у паперовій формі – незалежно від того, створювали вони електронний кабінет чи ні. Тобто навіть якщо раніше вступник зареєстрував електронний кабінет, однак не зміг подати необхідні електронні заяви, зараз він може зробити це у паперовій формі. Відповідний лист направлено усім керівникам вищих навчальних закладів", – зазначила Гриневич.

Вступна кампанія у вищі навчальні заклади України триває з 12 по 26 липня.  Для вступників на основі повної загальної середньої освіти на денну форму навчання за творчими конкурсами, вступними іспитами, співбесідами та квотами  термін подачі документів у внз сплив 20 липня.

Читайте також: Вступна кампанія: що робити, коли в заяві - некоректні дані

Вступні випробування за творчими конкурсами тривають з 17 липня по 26 липня.

За вступними іспитами та квотами - з 21 по 26 липня. За співбесідою - з 21 по 23 липня.

Прийом заяв для вступників на основі повної середньої загальної освіти за сертифікатами ЗНО триває до 18 години 26 липня.

Детальна інформація про умови вступної кампанії- 2017 доступна на сайті Міністерства освіти та науки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-