Вступна кампанія: що робити, коли в заяві - некоректні дані

Вступна кампанія: що робити, коли в заяві - некоректні дані

Укрінформ
Станом на 24 липня 444 тисяч 736 вступників подали 1 млн 456 тисяч 767 заяв на вступ до ВНЗ на всі освітньо-кваліфікаційні рівні.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"На всі освітньо-кваліфікаційні рівні (молодший спеціаліст, бакалавр, магістр) уже подано 1 млн 456 тис. 767 заяв від 444 тис. 736 вступників", - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадують, що реєстрація електронних кабінетів завершується 25 липня о 18.00, а подання заяв – 26 липня о 18.00. Упродовж цього часу вступникам необхідно перевірити в е-кабінетах статус поданих заяв та коректність відображених у них даних.

У разі виявлення некоректних даних вступникам необхідно оперативно написати про це на скриньку vstup_2017@mon.gov.ua, вказавши повністю ПІБ, номер сертифікату ЗНО, серію і номер атестату, стислий опис проблеми, контактний телефон, а також за можливості додати знімки екрану (скріншот).

Читайте також: Кількість заяв вступників перевалила за мільйон. ТОП-10 вишів

Зазначається також, що особистий електронний кабінет вступника з 22 липня доступний на смартфонах та планшетах за допомогою мобільного додатку ЄДЕБО "Особистий електронний кабінет вступника".

Всього станом на 24 липня вступники зареєстрували майже 155 тисяч особистих електронних кабінетів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-