Золотухін сказав, що робить МІП для реалізації Доктрини інформбезпеки України

Золотухін сказав, що робить МІП для реалізації Доктрини інформбезпеки України

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики буде проводити пошук та нейтралізацію навмисного обману в інформаційному просторі.

Про це на спільній конференції програми Професійної підготовки НАТО Україна-Грузія на тему "Професійний розвиток як основна частина реформи державного сектора", сказав заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін, повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

 "Україна опинилася в авангарді протидії гібридній агресії Росії. Доктрина інформаційної безпеки власне і покликана відповісти на виклики інформаційної конфронтації. Зараз МІП проводить роботу з виокремлення ворожих наративів і розробки механізмів їх нейтралізації в ході подальшої практичної реалізації Доктрини", - сказав Золотухін.

Заступник міністра додав, що в рамках співпраці Україна-НАТО буде проводитися спільна робота з країнами західного партнерства в цьому напрямі.

Зазначимо, захід було організовано Програмою професійної підготовки Україна-НАТО за підтримки Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету міністрів України та Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка.

Читайте також: У Мінінформі радять, як не потрапити "на гачок" хакерів

Як повідомлялося, 25 лютого 2017 року Президент Петро Порошенко підписав указ, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони "Про Доктрину інформаційної безпеки України" і затвердив Доктрину. Доктрину було розроблено Міністерством інформаційної політики України за участі Експертної ради при МІП, громадськості й інших зацікавлених органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-