Петренко каже, що наплутав у декларації через її

Петренко каже, що наплутав у декларації через її "недолугу форму"

Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко не заперечує, що допустив у своїй декларації за 2015 рік "технічні огріхи", але вважає, що так сталося через "недолугу форму" документа.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Я не сумніваюся, що в НАЗК дуже старалися знайти хоч якісь порушення в моїй декларації, витратили на це аж 5 місяців і купу бюджетних коштів. Знайти їм вдалося лише технічні огріхи, які жодним чином не стосуються корупції. Більше того, велике питання чи є це огріхами, чи недолугою формою декларації, яка є незручною і незрозумілою для її заповнювачів", - зазначив Петренко.

На думку міністра, нібито знайдені НАЗК порушення в його декларації, про які писали ЗМІ, були оприлюднені "для галочки".

Читайте також: НАЗК перевірить достовірність декларацій ще 18 посадовців

"Якщо ці розбіжності є принциповими для представників НАЗК, я готовий подати у встановлений агентством строк декларацію з виправленими відомостями", - пообіцяв Петренко.

Він уточнив, які саме питання щодо декларації виникли в НАЗК.

"Мова йде про 2 об’єкти нерухомості – в одному з них я зареєстрований, а другий – орендована квартира, в якій я проживаю в Києві. Ще один об’єкт – автомобіль, який я також винаймаю. На переконання представників НАЗК, я мав вказати дату набуття мною прав на це майно, а не дату набуття права власності на вказані об’єкти їх власниками. Саме цікаве, вся ця інформація вказана. Вкотре проводити юридичний лікбез для керівників НАЗК немає жодного сенсу", - написав міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-