У Гамбурзі бігборд із бійцями АТО зник після зустрічі Трампа з Путіним - організатори

У Гамбурзі бігборд із бійцями АТО зник після зустрічі Трампа з Путіним - організатори

Укрінформ
У Гамбурзі, де проходив саміт «Великої двадцятки», прибрали бігборд із портретами українських бійців АТО. Це сталося після зустрічі президента США Дональда Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це поінформував один з авторів проекту Геннадій Курочка, повідомляє "Громадське радіо".

«Там зараз пусте місце. Його просто зняли. Ми, чесно кажучи, розраховували десь на таку реакцію. Це підтверджує те, що ми досягли своєї мети, тому що наш борд протримався там 2,5 дні», - сказав Курочка.

За його словами, це абсолютно закрита зона, куди не допускають навіть журналістів. «Це зона для офіційних делегацій. Борд стояв за 10 метрів від місця, де зупиняється кортеж. Поки там були інші делегації, цей борд нікого не турбував, але коли розпочався раунд зустрічей «Росія-США», організатори пішли назустріч російській стороні. Це моя особиста думка», - зазначив він.

Читайте також: У Гамбурзі перед G20 з'явилися бігборди з портретами українських патріотів

Курочка уточнив, що в організаторів проекту був контракт до 10 липня. «Нашою метою був саме цей захід, тому відновлювати борд немає сенсу. Він свою місію виконав», - додав він, зауваживши, що борд коштував 235 євро на добу.

Як повідомлялося, 5 липня Український кризовий медіа-центр розмістив у Гамбурзі плакати з портретами українських військових, волонтерів, медиків та інших патріотів, котрі протистоять російській агресії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-