У Гамбурзі перед G20 з'явилися бігборди з портретами українських патріотів

У Гамбурзі перед G20 з'явилися бігборди з портретами українських патріотів

Фото
Укрінформ
У Гамбурзі перед самітом "Великої двадцятки" на бігбордах розмістили портрети українських патріотів, котрі протистоять російській агресії на Донбасі.

Про це повідомляє Український кризовий медіа-центр.

"У Гамбурзі, де цієї п’ятниці розпочнеться саміт "Великої двадцятки", Український кризовий медіа-центр розмістив плакати з портретами українських військових, волонтерів, медиків та інших патріотів, котрі протистоять російській агресії проти України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, плакати створені у рамках проекту "Уважно подивіться на ці обличчя" ("Look closely at their faces"), що був започаткований УКМЦ, Посольством України у США та фотографом Романом Ніколаєвим у вересні 2016 року.

За словами співзасновника Українського кризового медіа-центру Геннадія Курочки, мета цього проекту – нагадати лідерам вільного світу, що Україна у 1994 році отримувала гарантії безпеки згідно з Будапештським меморандумом, коли віддала третій за величиною у світі ядерний арсенал.

Читайте також: Перед самітом G20 Путіна озброять “фейковими козирями” - InformNapalm

"Вільний світ повинен бути рішучішим і більш активно протидіяти спробам реставрувати "імперію зла". Саміт G20 – це вдала нагода для світових лідерів змусити Росію зупинитися та почати діяти у правовому полі", – наголосила співзасновниця Українського кризового медіа-центру Наталя Попович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-