Суд відмовився змінювати запобіжний захід для Насірова

Суд відмовився змінювати запобіжний захід для Насірова

Укрінформ
Солом’янський районний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова і залишив запобіжний захід йому без змін.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Відмовлено в повному обсязі в задоволенні цього клопотання щодо скасування окремих обов’язків», – заявив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрій Перов.

Захист Насірова просив суд змінити запобіжний захід у зв’язку зі станом здоров’я відстороненого голови ДФС.

“Під зміною запобіжного заходу захист має на увазі: зняти браслет, видати закордонний паспорт і дозволити виїхати за кордон на лікування”, - зазначається у повідомленні.

Засідання суду проходило у закритому режимі, оскільки в клопотанні фігурувала закрита, особиста інформація, що не підлягає розголошенню й охороняється законом.

Читайте також: Суд вирішив розглядати зміну запобіжного заходу Насірову без преси

Як повідомлялося, 2 березня детективи НАБУ вручили підозру главі ДФС Роману Насірову. На думку слідства, Насіров дав дозвіл на розстрочення податкових боргів підприємствам народного депутата Олександра Онищенка, чим завдав збитків бюджету на 2 млрд гривень.

7 березня суд заарештував Насірова на два місяці з можливістю застави у 100 млн гривень. 16 березня його випустили з Лук’янівського СІЗО після внесення застави. Пізніше запобіжний захід продовжили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-