Справи Майдану: суд візьметься ще за двох

Справи Майдану: суд візьметься ще за двох "тітушок"

Укрінформ
Генеральна прокуратура завершила розслідування та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох так званих “тітушок”, які переслідували активістів Автомайдану під час Революції гідності у січні 2014 році.

Про це повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"Департамент спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України завершив розслідування та спрямував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох цивільних осіб, так званих тітушок (один з яких був їх організатором і координатором), яким інкримінується вчинення пособництва та сприяння правоохоронцям у спланованій провокації, перевищенні влади та незаконному затриманні активістів громадського руху «Автомайдан», застосування до них насильства, заподіяння їм тілесних ушкоджень різного ступеню тяжкості та умисне пошкодження їх автомобілів у січні 2014 року в м. Києві", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Справа звинувачених у шахрайстві екс-чиновників ДФС і помічника нардепа вже в суді

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 365 КК України (пособництво у перевищенні влади, що супроводжувалося насильством та спричинило тяжкі наслідки).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-