Україна і Франція розвиватимуть співробітництво у сфері ЖКГ - Зубко

Україна і Франція розвиватимуть співробітництво у сфері ЖКГ - Зубко

Укрінформ
Україна і Франція розвиватимуть співробітництво у житлово-комунальній сфері, енергетиці, а також у сфері підготовки фахівців для державної служби.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (ЖКГ) України Геннадій Зубко.

"Україна та Франція розвиватимуть співробітництво у житлово-комунальній сфері, енергетиці, а також у сфері підготовки фахівців для державної служби. Цих домовленостей досягнуто в рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Франції та зустрічі з Президентом Франції Еммануелем Макроном", - написав Зубко.

Щодо сфери ЖКГ, то, за словами віце-прем'єра, французькі компанії братимуть участь у модернізації сектору централізованого теплопостачання в Україні – в рамках проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання в Україні», що впроваджується за фінансової підтримки Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

Зокрема, французькі компанії працюватимуть у містах Кам’янець-Подільський і Миколаїв. Також домовились про підготовку держслужбовців за підтримки Національної школи адміністрації (ENA), буде використано передовий іноземний досвід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-