На додаткову сесію ЗНО зареєструвалися близько 3 тисяч абітурієнтів

На додаткову сесію ЗНО зареєструвалися близько 3 тисяч абітурієнтів

Укрінформ
Додаткова сесія ЗНО відбудеться на початку липня, участь в ній візьме біля 3 тисяч осіб.

Про це на прес-конференції за підсумками основної сесії незалежного тестування сказав директор УЦОЯО Вадим Карандій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні біля 3 тисяч осіб зареєструвалися на додаткову сесію ЗНО, яка відбудеться в першій декаді липня. Вся відповідна інформація проведення додаткової сесії буде розміщена на їх інформаційних сторінках", - сказав Карандій.

 Він повідомив, що в додатковій сесії ЗНО мають право брати участь особи, які не мали можливості пройти оцінювання в основну сесію з об'єктивних причин (хвороба, або інші обставини, які не залежали від учасника); особи, стосовно яких були допущені порушення процедури проведення ЗНО в пункті тестування, і які подавали відповідну апеляцію; особи, які одразу реєструвалися на додаткову сесію тестування та ті, хто проживає чи перебуває на неконтрольованих чи окупованих територій.

Триватиме додаткова сесія з 3 по 12 липня і розпочнеться тестуванням з української мови та літератури. 4 липня пройде тестування з англійської та російської мов, 5 липня - з математики, 6 липня - з історії України, 7 липня - з біології, іспанської, французької, німецької мов. 10 липня - з географії, 11 липня - з фізики, 12 липня - хімії. Запрошення до участі в додатковій сесії ЗНО учасники отримають наприкінці червня. Результати додаткової сесії будуть оголошені до 18 липня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-