На Трійцю вивели чергувати 7 тисяч рятувальників

На Трійцю вивели чергувати 7 тисяч рятувальників

Укрінформ
У період святкування Дня святої Трійці  - з 3 по 6 червня - на цілодобовому чергуванні перебуватимуть близько 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки ДСНС.

Про це у неділю інформує прес-центр відомства.

"4 червня відзначається одне із головних християнських свят - День святої Трійці. Саме тому з 3 червня по 6 червня підрозділи ДСНС переходять на посилений режим несення служби. Зокрема, за дорученням голови ДСНС Миколи Чечоткіна на варті пожежної безпеки перебуває близько 7 тисяч чоловік особового складу та понад 2 тисячі пожежно-рятувальної техніки ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підрозділи ДСНС чергують у місцях масового перебування людей, культових спорудах. Крім того, рятувальники здійснюють посилений моніторинг пожежної та техногенної безпеки для оперативного реагування на різного роду надзвичайні ситуації та події. Також представники Служби порятунку проводять профілактичну роботу, спрямовану на попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у культових спорудах, на об'єктах з масовим перебуванням людей, на водоймах, у лісопаркових зонах та природних екосистемах.

"Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпеки під час перебування у храмах та відпочинку на природі. Будьте вкрай обережні, використовуючи відкритий вогонь у культових спорудах та вдома", - уточнюється у повідомленні.

У неділю, 4 червня, православні та греко-католики святкують День святої Трійці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-