ЮНІСЕФ підтримуватиме молодіжні проекти в Україні

ЮНІСЕФ підтримуватиме молодіжні проекти в Україні

Укрінформ
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) планує з наступного року запровадити підтримку молодіжних ініціатив в Україні.

Про це поінформувала голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Джованна Барберіс під час дитячої конференції, організованої Фондом спільно Міністерством охорони здоров'я, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця програма розрахована перш за все на молодь. ЮНІСЕФ надає невеликі гранти на реалізацію ідей, які молодь хоче започаткувати у своєму місті. Ці проекти мають бути орієнтовані на користь для суспільства. Наступного року ми плануємо по всій Україні реалізувати такі проекти, щоб більше залучати молодь", - сказала Барберіс.

Зараз, за її словами, таку підтримку ЮНІСЕФ надає молодіжним проектам на Сході України, зокрема в Маріуполі та Краматорську, і більшість із них повязані зі школою.

"Школа є платформою для реалізації таких проектів, це може стосуватся життєво необхідних навичок, освіти, захисту прав дітей", - розповіла Барберіс.

На конференції представники ЮНІСЕФ закликали дітей долучатися до опитувань U-Report, які проводяться серед молоді щодо широкого кола проблем. Опитування проводяться щотижня, участь у них добровільна й анонімна. Результати опитувань викристовують у своїй роботі урядові установи, громадські та молодіжні організації, міжнародні організації. На даний момент в U-Report задіяні понад 30 тисяч дітей та молодих людей з України.

Долучитися до U-Report можна, надіславши смс-повідомлення зі словом "Старт" на номер 4224, а також у Twitter та мережі Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-