ЗНО з другої іноземної писали понад три тисячі осіб

ЗНО з другої іноземної писали понад три тисячі осіб

Укрінформ
У четвер відбулося зовнішнє незалежне тестування з трьох іноземних мов - іспанської, французької та німецької, участь в якому взяли 3 158 осіб.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. 

"За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з іспанської мови взяли 117 осіб, що становить 81,3 % від загальної кількості зареєстрованих, з французької мови - 756 осіб, що становить 92,8% від кількості зареєстрованих, з німецької мови - 2 312 осіб, що становить 90,5% від загальної кількості зареєстрованих", - йдеться у повідомленні.

Зараз завдання сертифікаційних робіт з цих предметів доступні на сайті УЦОЯО у розділі «Предмети ЗНО». 26 травня у цьому ж розділі будуть розміщені правильні відповіді на завдання.

Наступне тестування, з англійської мови, відбудеться 29 травня.

Як відомо, зараз в Україні триває основна сесія зовнішнього незалежного тестування. 22 травня відбулося тестування з української мови та літератури. Тести з математики пройдуть 31 травня, історії України - 2 червня, російської мови - 6 червня, біології - 8 червня, географії - 12 червня, фізики - 14 червня, хімії - 16 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-