Справа

Справа "клименківців": колишнього головного податківця Криму відпускають під заставу

Укрінформ
Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання для затриманого за підозрою в корупції колишнього голови Державної податкової адміністрації Криму Костянтина Циркуна.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у рішенні суду йдеться, що Циркун має здати закордонний паспорт, а також за вимогою з'являтися до слідчого.

У ході судового засідання прокурор клопотав обрати для Циркуна запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 31 млн грн.

Як повідомлялося, у ході спецоперації Військової прокуратури та Нацполіції у середу відбулися 454 одночасні обшуки у 15 областях, під час яких затримали 23 екс-керівників обласних податкових адміністрацій часів правління екс-президента Віктора Януковича.

У середу, 24 травня, суд, зокрема, обрав запобіжний захід екс-голові податкової у Полтавській області Володимиру Задорожному, зобов'язавши його носити електронний браслет і призначивши 12 млн грн застави.

Також Печерський суд відпустив під заставу в розмірі 15 млн грн колишнього начальника Державної податкової служби в Луганській області Олександра Антіпова, у якого під час обшуку вилучили 3,8 млн дол.

Крім того, Печерський районний суд Києва обрав колишньому начальнику Дарницької податкової адміністрації в Києві Юрію Кравченку запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1 млн грн.

Колишнього начальника Державної податкової інспекції у Святошинському районі міста Києва Юрія Мостіпана Печерський районний суд Києва звільнив під заставу в 1 млн грн, зобов'язавши його носити електронний браслет, а начальника податкової у Подільському районі Києва часів Януковича Олексія Ярошенка відпустили під особисте зобов’язання.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-