Нацполіція отримала 635 нових

Нацполіція отримала 635 нових "Mitsubishi"

Фото
Укрінформ
Підрозділи Національної поліції отримали 635 службових автомобілів «Mitsubishi Outlander PHEV" з гібридною установкою.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, урочиста церемонія передачі нових автівок відбулась у четвер у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».

"Сьогодні ми робимо кроки, які дозволять вам мати все необхідне для достойного виконання своїх обов'язків. Ми підвищили заробітну плату тим працівникам, які безпосередньо борються зі злочинністю, ми хочемо, щоб у вас була і техніка, і всі необхідні засоби, щоб ви ефективно виконували свої завдання, свій службовий обов'язок", - сказав у виступі на церемонії Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. 

Він подякував за допомогу японським колегам і партнерам та пообіцяв, що уряд робитиме все для того, щоб на вулицях українських міст і сіл був спокій і порядок.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у свою чергу відзначив, що це не перший проект, який здійснюється міністерством за підтримки уряду Японії і Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні Шигекі Сумі.

"Сьогодні 635 автомобілів Mitsubishi поповнять ряди патрульної та інших підрозділів Національної поліції України. Я хочу публічно подякувати президенту корпорації Mitsubishi за те, що у відповідь на моє прохання, беручи до уваги особливі умови розвитку поліції, він надав знижку по закупівлі цих автомобілів на 13%, і дасть Бог, найближчим часом ще 95 автомобілів працюватимуть разом з нами", - сказав Аваков.

Звертаючись до посла Японії та президента корпорації Mitsubishi, міністр запропонував "не зупинятися на цьому, бо в нас є ще багато проектів". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-