МінТОТ і Міносвіти готують спрощення вступу абітурієнтів з ОРДЛО

МінТОТ і Міносвіти готують спрощення вступу абітурієнтів з ОРДЛО

Укрінформ
Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб та Міністерство освіти готують документ, який спростить вступ в українські вищі навчальні заклади абітурієнтів з ОРДЛО.

Про це під час виступу на міжнародній конференції "Реінтеграція Донбасу в умовах гібридної війни" сказав міністр з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України Вадим Черниш, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз розробляємо ще один документ, який ще більше спростить для дітей, які проживають на окупованих територіях, вступ в українські ВНЗ. Це буде третій етап, який ми представимо після розробки з Міністерством освіти", - сказав Черниш.

Він також зазначив, що вже багато зроблено владою для спрощення вступу абітурієнтів з непідконтрольної українській владі території, проте ще є ряд питань, які треба вирішити.

"Цього ще не достатньо, потрібно створити легальні, захищені канали, систему дистанційної освіти, відповідні методики, сучасні платформи і т.п.", - зазначив Черниш.

За його словами, представниками міністерства забезпечено доставку інформації про вступну компанію в українські ВНЗ для абітурієнтів з непідконтрольної території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-