Влада Луганщини запрошує на роботу в вишах іноземних викладачів

Влада Луганщини запрошує на роботу в вишах іноземних викладачів

Укрінформ
Влада Луганської області розглядає можливість залучення іноземних викладачів у місцеві ВНЗ.

Про це сказав голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз під час міжнародної конференції "Реінтеграція Донбасу в умовах гібридної війни", повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Зокрема, за його словами, обговорюється питання залучення іноземних викладачів у ВНЗ, що працюють на підконтрольній українській владі території Луганської області.

"Сьогодні є пропозиція взяти наші сім університетів і відкрити майданчик для викладання іноземним викладачам", - сказав Гарбуз. 

Він також зазначив, що на підконтрольній Україні території Луганської області готується проект "Університет майбутнього". 

"Виробляємо стратегію, яку підтримала Канада, з приводу Університету майбутнього. Під його кампус ми вже виділили землю. Аналогічний працює у Торонто", - сказав Гарбуз. 

Також він підкреслив, що багато школярів під час спілкування з ним висловлюють бажання поїхати з області й вчитися у ВНЗ інших областей України. 

"Коли я їжджу по школах і спілкуюся з дітьми, то перше, що вони говорять, це те, що вони хочуть поїхати. На жаль, у нас не припиняється щоденний обстріл, і через ніч у нас поранені або вбиті", - зазначив Гарбуз. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-