Постачання питної води до ОРЛО не скасовуватимуть - Гарбуз

Постачання питної води до ОРЛО не скасовуватимуть - Гарбуз

Укрінформ
Питання про заборгованість 145 мільйонів гривень КП "Попаснянський водоканал" за електроенергію через несплату ОРЛО поставок води найближчим часом буде винесено на міністерську нараду. 

Про це в коментарі Укрінформу розповів голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я сподіваюся на зустріч з Кубівим або Кістіоном найближчим часом, щоб ініціювати ще одну нараду, на якій ми маємо вирішити питання щодо ЛЕО (Луганське енергетичне об'єднання). Від цього залежить і Попасна-вода", - сказав Гарбуз. 

Він також відзначив, що якщо вирішення питання зайде у глухий кут, то одне з держпідприємств має взяти управління на себе. На думку Гарбуза, це компанія ЛЕО. 

За його словами, сьогодні не обговорюється питання про відключення питної води на окуповані території, оскільки альтернативи поставок води на ці території немає. 

"Сьогодні неприпустимо відключати казначейство, школи, лікарні. Питання про відключення від постачань води не стоїть. Це наші території, за які ми воюємо. Якщо електрика сьогодні на окуповані території подається з Росії, то воду поставляти на цю територію в інший спосіб немає можливості", - відзначив Гарбуз. 

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 23 травня, Луганське енергетичне об'єднання (ЛЕО) планує відключити від електропостачання західну фільтрувальну станцію (Лисичанськ) Попаснянського водоканалу через борг за електроенергію у розмірі більш як 142 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-