НАБУ планує завершити розслідування справи Насірова до червня

НАБУ планує завершити розслідування справи Насірова до червня

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України планує завершити досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова до червня.

Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник на міжнародному воркшопі на тему: "Як Україні нарешті досягти успіху у боротьбі з топ-корупцією і поверненні вкрадених активів?", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Досить часто до мільярдних оборудок причетні топ-чиновники, приклад - справа Онищенка, по якій був притягнутий до відповідальності голова ДФС. Ми плануємо в цьому місяці по ньому завершити досудове розслідування і відповідні матеріали відкрити стороні захисту. Можливо, це буде в кінці місяця, можливо, на початку наступного", - сказав Ситник.

Як повідомляв Укрінформ, НАБУ 2 березня затримало Насірова за обвинуваченням у наданні незаконної розстрочки податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народним депутатом-втікачем Олександром Онищенком.

Самого ж Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобуванні та продажу природного газу у рамках договорів про спільну діяльність з ВАТ "Укргазвидобування", внаслідок якої державі було завдано збитків на суму близько 2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-