Князєв проситиме уряд про оновлення парку річкової поліції

Князєв проситиме уряд про оновлення парку річкової поліції

Укрінформ
Національна поліція направить листа до Кабінету міністрів з проханням про виділення коштів на оновлення парку річкової поліції.

Про це голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив під час презентації річкової поліції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прем'єр-міністр і міністр внутрішніх справ тільки що погодились, і ми підготуємо і направимо листа до Кабміну для вирішення цієї ситуації із парком річкової поліції і придбання більш сучасних плавзасобів. Ті, що є, нам їх дуже замало і вони старі, їх всього у нас 12 в Національній поліції", - сказав Князєв.

Він також заявив, що у майбутньому буде переформатована робота аналогічних підрозділів у інших областях.

"Переформатовуємо роботу аналогічних підрозділів в Полтавській області, посилюємо роботу аналогічних підрозділів у Черкаській області,  - будемо купляти нову техніку, плавзасоби. Миколаївська, Дніпропетровська, Херсонська - цю ділянку Дніпра ми закриємо. Також ми отримали листи від керівників поліції Донецької та Запорізької областей про створення у них підрозділів аналогічного типу на гумових катерах або на катерах на повітряних подушках... Нам треба забезпечувати належну охорону громадського порядку і зберігати рибні запаси нашої держави", - наголосив глава Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-