Гройсман побажав річковій поліції, щоб під злодіями

Гройсман побажав річковій поліції, щоб під злодіями "горіла земля"

Фото
Укрінформ
Завдання правоохоронних органів є забезпечення безпеки громадян України на вулицях міст.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на презентації оновленого підрозділу річкової поліції, а також можливостей його взаємодії з КОРД під час затримання особливо небезпечних злочинців, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дуже важливо, щоб на вулицях українських міст громадяни відчували себе у повній безпеці. Зрозуміло, що ваша служба є дуже непростою, але я б хотів, щоб кожен з вас отримав високу повагу від звичайних громадян країни. Від вас залежить спокій в українських селах, селищах, містах, областях і в цілому у державі», - сказав Гройсман.

Він наголосив, що нині Україна переживає нелегкі часи, коли наші воїни змушені боронити кордони Української держави та відновлювати територіальну цілість. «Ви маєте бути достойні тих, хто кожного дня бореться за нашу незалежність», - додав Прем’єр-міністр.

Він наголосив: «Я б дуже хотів, щоб ні на землі, ні на воді кожен злочинець не зміг знайти собі місце, щоб під кожним, хто замислив щось недобре по відношенню до громадян, горіла земля - це ваш обов’язок, ваша гідність і це те, з чим ви маєте впоратися», - зазначив Гройсман.

У свою чергу голова Національної поліції України Сергій Князєв висловив сподівання, що новий підрозділ поліції буде мати позитивні відгуки громадян.

"Сьогодні відкриваємо новий підрозділ поліції, який здійснює специфічну роботу, яка є дуже важливою для мешканців міста. Через тиждень розпочнеться літній сезон і люди підуть на острови, у приміську зону і треба охороняти їх спокій", - сказав Князєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-