Провайдерів штрафуватимуть за відмову блокувати сайти РФ

Провайдерів штрафуватимуть за відмову блокувати сайти РФ

Укрінформ
Порушники указу Президента заплатять від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нацкомзв'язку попереджає інтернет-провайдерів щодо адміністративної відповідальності та накладення штрафу за невиконання указу Президента про заборону в Україні низки російських соціальних мереж і веб-сервісів, повідомляється на сайті відомства.

"Порушення умов і правил, що регламентують діяльність у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України, передбачену ліцензіями, дозволами − тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств і організацій усіх форм власності у розмірі від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", – зазначили в Нацкомісії.

Порушення, вчинені повторно впродовж року після накладення адміністративного стягнення тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо: 16 травня президент України Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

В оновлений перелік юридичних осіб, до яких застосовуються санкції, внесені, зокрема ТОВ "Яндекс", ТОВ "Мейл.РУ Україна" і ТОВ "ВКонтакте".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-