В АП повідомили про DDOS-атаку на сайт Президента

В АП повідомили про DDOS-атаку на сайт Президента

Укрінформ
Офіційне інтернет-представництво президента України зазнає DDOS-атаки через блокування російських веб-ресурсів в Україні

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента на своїй сторінці в Facebook.

“Від 15:15 ми бачимо відповідь росіян на Указ Президента, де згадано закриття доступу до російських соціальних мереж. Інтернет-сайт Президента зазнає організованої атаки - ми бачимо імітацію переходів та DDOS-атаку із ресурсів Яндексу та VK, що створює штучний трафік, щоб завантажити і “покласти” сервери АП. Наші ІТ-спеціалісти тримають ситуацію під контролем, загрози для роботи Інтернет-ресурсу немає”, – заявив заступник Глави АП Дмитро Шимків.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з Указом Президента України №133/2017, обмежувальні санкції відповідно до рішення РНБО передбачають заборону інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів "Mail.ru" та соціально-орієнтованих ресурсів "ВКонтакте" та "Одноклассники".

Крім того, санкції введені проти ТОВ "Яндекс" (Москва) і "Яндекс.Україна", російських компаній - розробників антивірусів "Лабораторія Касперського" і "Доктор Веб".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-