Яндекс: санкції зачеплять інтереси 11 мільйонів українців

Яндекс: санкції зачеплять інтереси 11 мільйонів українців

Укрінформ
Компанія "Яндекс.Україна" нагадала, що введення санкцій проти компанії зачіпають інтереси 11 мільйонів українських користувачів, які щомісяця обирають цей сервіс.  

Про це повідомляє прес-служба компанії "Яндекс.Україна" у Facebook.

"На жаль, рішення про санкції стосується не лише нас. Це санкції проти 11 мільйонів українських користувачів, які щомісяця обирають наші сервіси, і проти тисяч українських організацій, які використовують наші технології та сервіси для розвитку своїх бізнесів. Бізнес групи компаній Яндекса, звичайно, дуже великий, і санкції на нього не вплинуть. Але ми вважаємо Україну важливою частиною нашої роботи і шкодуємо, що санкції зводять нанівець всі багаторічні зусилля нашої команди. Головний потерпілий від санкцій — це український користувач. Дуже шкода", - йдеться в повідомленні.

У компанії також нагадали, що Яндекс розвиває свої сервіси для України з 2005 року: "Більше 12 років ми робимо український пошук, карти українських міст, навігацію, освітні проекти та ще кілька десятків різних проектів. Весь цей час наша українська команда працює відповідно до законодавства України, вкладає всі свої сили у створення якісних продуктів".

Як повідомляв Укрінформ, згідно з Указом Президента України №133/2017 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", обмежувальні санкції передбачають заборону Інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів "Mail.ru", "ВКонтакте", "Одноклассники", санкції також введені проти ТОВ "Яндекс", російських компаній розробників-антивірусів "Лабораторія Касперського" і "Доктор Веб".

Фото: klondike-studio.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-