Майбутні українські лідери розповіли у ЄС про європейську Україну

Майбутні українські лідери розповіли у ЄС про європейську Україну

Фото, відео
Укрінформ
Студенти Української академії лідерства розповідають у Брюсселі та інших європейських столицях про важливість України для розвитку Європейського Союзу.

Безпрецедентну «європейську експедицію» до Євросоюзу здійснюють нині більше двох сотень молодих українців, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Це є експедиція до країн Євросоюзу Української академії лідерства. Це є частиною нашої навчальної програми з метою ознайомити наших студентів спільно з викладачами про досвід країн ЄС із розвитку європейських суспільств. В історії незалежної України – це наймасштабніша місія у сфері культурної дипломатії», - розповів керівник української академії лідерства Роман Тичківський.

Він наголосив, що студенти академії роблять величезний внесок заради інформування у Євросоюзі про сучасну європейську Україну.

«Наші 17-18-річні студенти є сучасним і майбутнім України. Наше завдання – дати їм поштовх задля розвитку нашої України на засадах найкращого європейського і світового досвіду. Ми прагнемо розбудувати нашу Україну та зробити її квітучою», - відзначив Тичківський.

Після візиту до Брюсселя більше двох сотень молодих українців роз’їдуться по інших країнах Євросоюзу, щоб розповісти і показати, якою європейською і корисною для Європейської спільноти є Україна. 

У Брюсселі студенти Української академії лідерства зустрілися з другом України, депутатом Європарламенту Ребекою Хармс, представником України при ЄС Миколою Точицьким, власним кореспондентом Укрінформу в Бельгії, головою Товариства українців Бельгії Ігорем Хохоляком та іншими офіційними особами, які відстоюють інтереси держави у Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-