Заступник голови НАЗК звинувачує Корчак у блокуванні перевірки декларацій

Заступник голови НАЗК звинувачує Корчак у блокуванні перевірки декларацій

Укрінформ
Заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький звинуватив голову НАЗК Наталю Корчак у блокуванні перевірки електронних декларацій чиновників. 

Про це він написав у Facebook.

"До умисного зволікання із запровадженням автоматизованої перевірки декларацій, доступу до реєстрів та баз даних, блокування проведення конкурсного добору до підрозділу відповідального за проведення перевірок, систематичного поливання брудом своїх колег по НАЗК додалося перешкоджання у початку проведенні перевірок декларацій. Так, сьогодні вже втретє голова НАЗК заблокувала початок проведення перевірки е-декларацій суб’єктів декларування. Корчак, ігноруючи думку інших членів НАЗК, одноособово закрила засідання НАЗК, не бажаючи навіть обговорювати включення цього питання до порядку денного", - написав Радецький.

За його словами, е-декларації залишилися без належної перевірки.

"Ці дії голови НАЗК направлені на дискредитацію мене, як відповідального за проведення перевірки. Проте важливо відзначити, що безвідповідальність та некомпетентність Корчак дискредитує антикорупційний орган та державу не лише в очах українців, а і в очах світової спільноти. Тим більше це сумно сьогодні, коли Україна нарешті отримала безвізовий режим", - додав він.

Радецький нагадав про те, що вже не раз писав про спроби блокування роботи Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя, зокрема в питанні проведення повних перевірок суб’єктів декларування за 2015 та 2016 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-