Голова проводу ОУН: Сценарій Кремля щодо України не змінився

Голова проводу ОУН: Сценарій Кремля щодо України не змінився

Укрінформ
Сценарій Кремля щодо України не змінився - підняти бунт в Україні будь-якою ціною.

Про це написав у facebook голова проводу ОУН Богдан Червак, коментуючи події 9 травня.

"Про те, що вулицею Мазепи у Києві та інших містах України маршируватиме так званий «полк безсмертних», а насправді п’ята колона було відомо заздалегідь. РосЗМІ і канал Інтер впродовж місяця про це настійливо інформували. Отже, це не було новиною для влади і для «патріотичної опозиції». ", - пише він.

За його словами, Україна мала час і можливості не допустити провокацій на 9 траня. "Для цього лише треба було, врешті-решт, заткнути писок Інтеру. Заблокувати офіси Опоблоку і всіх вілкулів. Заборонити ходу «полку». А ще краще, як пропонував Український інститут національної пам’яті, зробити 9 травня робочим днем", - зазначив він.

Голова ОУН пише, що Кремль намагався  бодай частково реалізувати свій сценарій. "А їх сценарій не змінився - підняти бунт в Україні будь-якою ціною. Байдуже хто це зробить: Вілкул із Бойком, «безсмертний полк», «патріоти-ідіоти», аби тільки Україну поставити на коліна. Цього разу не вийшло. Наступного разу треба зробити так, щоб навіть не плекали ілюзій", - зазначив Червак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-